ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА ИЗБЕГЛИХ, РАСЕЉЕНИХ И ПРОГНАНИХ ЛИЦА КРОЗ НАБАВКУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА ЗА ПОБОЉШАЊЕ УСЛОВА СТАНОВАЊАНА ТЕРИТОРИЈИ АП ВОЈВОДИНЕ

15.06.2023.

Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону расписао је Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглих, расељених и прогнаних лица кроз набавку грађевинског материјала за побољшање услова становањана територији АП Војводине.

Помоћ је бесповратна и одобрава се за куповину грађевинског материјала неопходног за побољшање основних услова становања, при чему максимална вредност једног пакета грађевинског материјала, износи до РСД 500.000,00 ,а минимална вредност једног пакета грађевинског материјала износи РСД 150.000,00 по породичном домаћинству Корисника.

Пријава на овај Јавни позив подноси се на обрасцу Пријаве, који се може преузети у просторијама Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, на интернет адреси https://firpisr.rs/. На исти начин може се преузети и образац Изјаве.

За додатне информације у вези са Јавним позивом можете се обратити Фонду за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25, или на телефон 021/475 42 95, или путем и-мејла на адресу uprava@fondirpvojvodine.rs

Пријаву послати поштом или донети лично у затвореној коверти на адресу: Фондза избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону, 21 000 Нови Сад, Булевар Михајла Пупина 25 са назнаком „Јавни позив-грађевински материјал.

Рок за подношење пријава са потребном документацијом је од 14.06.2023 до 28.06.2023. године.

Јавни позив, пријани образац и образац изјаве можете преузети и овде:

–Јавни позив
–Пријава за јавни позив
–Изјава за јавни позив