ЗАВРШЕНИ РАДОВИ У УЛИЦИ МАЈОРА ТЕПИЋА

01.11.2018.

Завршени су радови у улица Мајора Тепића, једина улица у Апатину која није била асфалтирана. Урађена је атмосферска канализација, осветљење и асфалтирање као и колски прилази до кућа и тротоари, а вредност целокупног посла је 5 милиона динара које је обезбедила локална самоуправа.

-Оно што смо обећали ево сада приводимо крају. Постављен је задњи слој асфалта, остале ствари су урађене ту мислим на тротоаре, колске прилазе и друго. Остаје још да се уради озелењавање али како чујем комшије су се већ договорили да ће то сами урадити, уколико не, Јавно комунално предузеће “Наш дом” ће се побринути за то.- казао је помоћник председника за инвестиције, Јевто Милојевић.

Он је додао да је остало још да се заврши улица Петефи Шандора и да је посао кочила Електродистрибуција која касни са каблирањем улице како би могли почети да се раде и груби грађевински радови.

-Искрено се надам да ће се почети са радовима у наредних недељу дана и да би се сама улица могла завшити пре првог снега.- завршава Милојевић

Извор: Радио Дунав