ХУМАНОСТ УЗ ЗВУКЕ РОК-А ОКУПИЛА АПАТИНЦЕ У ДОМУ КУЛТУРЕ

18.04.2024.

Да Апатин има публику која воли и подржава рок бендове сведоци смо били небројено пута, па тако и овог петка и то на позорници апатинског Дома културе. Бенд „Крвава Мери“ обележавао је јубилеј, а прилику да се верној публици обрате на истом месту као и пре 15 година када су почињали, употпунили су хуманим чином како би пружили подршку и помоћ у раду удружењу доброчинитеља „Мали принц“. Сала је брзо постала тесна за све љубитеље рок и блуз звука, који су се окупили како би подржали ову племениту иницијативу.

Бенд састављен од талентованих музичара, чланова локалне музичке сцене, одушевио је публику својим енергичним изведбама. Од Србине „Глорије“, преко The Doors-a, Janice Jooplin, Index-a, Групе 220, све до Азре и ЕКВ-а, као и многих других легендарних извођача, атмосфера је била пуна носталгије за златним годинама рокенрола.

Након завршетка концерта, извођачи су се придружили публици у опуштеном дружењу. Размењивали су се утисци и сећања на време када су ове песме први пут освојиле срца љубитеља музике.

Овај догађај није само био прилика за уживање у музици, већ и показатељ снаге заједнице која се ујединила како би помогла онима чији рад заслужује поштовање.

Фотографије: Јелена Тркуља