У ПОЛУФИНАЛНИМ ТРКАМА НАЈБРЖА ДЕЦА ИЗ ОШ „ЖАРКО ЗРЕЊАНИН“ АПАТИН

27.05.2022.

У организацији Атлетског савеза Србије и Атлетског клуба Апатин , данас су на теренима ОФК „Младост“ Апатин одржане квалификационе трке у оквиру такмичења „Брзином до звезда“.

У конкуренцији дечака, Јасмин Еуген Таировци као најбржи биће капитен, а седморо преосталих финалиста који ће наставити такмичење у Београду су Страхиња Сучевић, Александар Радовановић и Милан Смиљанић, сви испред ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин, Стеван Ракас ће представљати ОШ „Младост“ Пригревица, Ђорђе Сунајко ОШ „Бранко Радичевић“ из Оџака, Андреј Јокановић ОШ „Мирослав Антић“ Оџаци и Јаков Ђорђевић испред ОШ „Коста Стаменковић“ Српски Милетић.

Код девојчица је најбржа је била Нија Зорић, а поред ње испред ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин у Београд иду да трче Владислава Поповић, Софија Бујић, Нина Шакић и Софија Цветићанин. Невена Мрђеновић ће на даљем такмичењу представљати ОШ „Младост“ Пригревица, Нина Дробац ОШ „Мирослав Антић“, а Славица Шијачки ОШ „Никола Тесла“

Најбоље пласиранима су награде уручили заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић и прошлогодишња победница такмичења Милица Занзе.

ФОТОГРАФИЈЕ