У ПЕТАК ЕДУКАТИВНО ПРЕДАВАЊЕ О БЕЗБЕДНОСТИ У САОБРАЋАЈУ ЗА СРЕДЊОШКОЛЦЕ

15.12.2021.

У Организацији Општинског Савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима општине Апатин, у сарадњи са организацијом - Центар за безбедност младих“ 15000 Шабац, ул. Камичка бр. 36/6 , одржaће се предавање "Још увек возим али не ходам" које је намењено ученицима завршних разреда средње школе Гимназија “Никола Тесла” Апатин и Техничке школе са домом ученика Aпатин.

Предавање ће се одржати у ПЕТАК 17.12.2021. године  у 10:00 часова у школи Гимназија “Никола Тесла” Апатин  и  12:15 часова у Техничке школе са домом ученика Aпатин.

Циљ предавања је да се младима укаже на проблеме и последице саобраћајних незгода. Предавачи су особе са инвалидитетом који су стекли инвалидитет у саобраћајним незгодама, а који су обучени од стране стручњака из Агенције за безбедност саобраћаја за овакав вид едукације.

Ово предавање је још једно у низу планираних, који се односе на превенцију саобраћајних незгода, а које је Савет за координацију безбедности саобраћаја општине Апатин организовао. До сада су ова предавања успешно одржавана и медијски пропраћена у више од 35 градова и општина Србије и по трећи пут на територији Општине Апатин.