ТЕХНИЧКА ШКОЛА У СУБОТУ ДОМАЋИН 27. РЕГИОНАЛНЕ СПОРТСКЕ ДОМИЈАДЕ

11.04.2024.

Након што је две године заредом били домаћини „културне“ домијаде, ове године је Техничкој школи са домом ученика припала част да буде домаћин 27. Регионалне спортске домијаде. Најбољи спортисти из 13 ученичких домова, такмичиће се у 6 дисциплина.

Око 470 деце из региона окупиће се у Апатину, а отварање игара је планирано у 9 часова у Техничкој школи са домом ученика, где се око 18 часова очекује и проглашење најуспешнијих. Средњошколке и средњошколци 13 домова из региона надметаће се у малом фудбалу, кошарци, одбојци, стоном тенису, шаху и стрељаштву.

Мушке екипе ће фубал играти у хали ОШ „Младост“ у Пригревици, док ће девојке фудбал играти у хали ОШ „Иван Горан Ковачић“ у Сонти, кошаркаши и кошаркашице ће своје мечеве одиграти у хали „Раде Ратко Вејин“ ОШ „Жарко Зрењанин“ у Апатину, док ће се одбојку оба пола играти у Техничкој школи са домом ученика, где ће снаге и умећа одмерити и у стоном тенису и шаху. Такмичење у стрељаштву одиграће се у стрељани у Сомбору.

Програм, распоред и сатницу такмичења 27. Регионалне спортске домијаде можете погледати ОВДЕ, те уколико сте у прилици и да посетите догађаје.