РЕНОВИРАНА ТРИ АПАРТМАНА У АПАТИНСКОЈ МАРИНИ

03.02.2022.

У склопу туристичке понуде коју нуди својим гостима ЈП за управљање пристаном и марином Апатин је ноћење. „Марина“ тренутно има осам апартмана која изнајмљује, а ових дана је завршено реновирање постојећа три.

Директорица овог апатинског предузећа изразила је данас задовољство и пожелела добродошлицу медијима који су дошли да извештавају и помогну у промоцији ове врсте услуге.

Крајем прошле године, ми смо заједно са локалном самоуправом постигли договор да кренемо у постепено реновирање. Потреба се јавила у циљу подизања квалитета пружања туристичке понуде. Апартмани  јесу били у добром стању, али након десетогодишње употребе, те захтева гостију и очекивања која се мењају, одлучили смо да направимо један искорак и видите и сами како они сада изгледају. Завршили смо за релативно кратко време три, а циљ нам је ове године и да наставимо са реновирањем, рекла је Љиљана Крец.

Одговарајући на питања новинара, директорица „Марине“ је говорила и о попуњености капацитата у прошлој години и плановима за текућу.

С обзиром на ситуацију коју је изазвала пандемија, можемо рећи да смо релативно задовљни. Највише су нам недостајали страни гости, те је највише захваљујући посетама гостију из Србије попуњеност током 2021. била на 50% капацитета, а неки просек је око 65%. Надам се да ћемо у овој години доћи до тог процента, ако не и постићи већу попуњенст капацитета, поручила је Љиљана Крец.