ПРИЈЕМ ПРЕДРАГА ВЕЈИНА КОД ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНЕ АПАТИН

30.01.2023.

Рукомет у Апатину има дугачку и успешну традицију, а да тако остане и данас, потрудио се наш суграђанин Предраг Вејин наступајући за репрезентацију Србије на управо завршеном светском првенству које се одржавало у Пољској и Шведској.

О утисцима са и ван терена, као и подршци коју је добијао из свог Апатина, Предраг је данас на пријему код председнице наше општине Дубравке Кораћ разговарао са представницима локалних медија.

Огромна привилегија и част била ми је да могу репрезентовати државу коју јако волим, као и град за који сам јако везан. Овде сам поникао, направио прве рукометне кораке, образовао се и едуковао у сваком смислу, рекао је Предраг Вејин

Вејин је истакао и да је јако сам срећан и поносан што је све то крунисао играјући на светској рукометној смотри, те рекао да ће памтити све по добру упркос повреди која га је задесила.

Остаће ми за цео живот урезана та слика интонирања химне, певања Боже правде, репрезентовања земље и пре свега бих се захвалио општини Апатин на огромној подршци током турнира, пре првенства, хвала председници на овом позиву, огромно хвала на билбордима. Та подршка коју сам добијао била је невероватна и мислим да сам био најмотивисанији играч у целој репрезентацији, поручио је наш рукометаш.

Што се повреде тиче, Вејин је рекао да опоравак иде по плану, те да ће га љубитељи рукомета поново моћи видети на терену за 4 до 5 недеља, као и да се нада позиву репрезентације и за наредна такмичења.

Председница општине Апатин Дубравка Кораћ се захвалила Предрагу Вејину што је нашао времена да посети своју општину, а затим му и честитала на изузетном резултату, наступу за сениорску рукометну репрезентацију.

Хоћу да кажем у име свих Апатинаца да смо ми поносни на твој наступ, поносни смо на то како уопште репрезентујеш нашу општину и поносни смо на то какав си пример младим људима и деци овде у Апатину, пре свега као млад човек који се бави спортом и који је потпуно окренут здравом начину живота. Увек ћеш имати подршку своје општине, а ја ти желим што бржи опоравак од повреде и надам се да ћеш бити спреман за нека наредна окупљања репрезентације, поручила је Дубравка Кораћ.