ОДРЖАН СЕМИНАР НА ТЕМУ УЛОГЕ ТРЕНЕРА У РАЗВОЈУ СПОРТИСТЕ

02.11.2023.

Након јучерашњег „Сајма спорта“ и промоције спортских клубова нашим најмлађим суграђанима на новоизграђеним теренима у ОШ „Жарко Зрењанин“, Спортски савез општине Апатин наставља са активностима које имају за циљ подизања квалитета рада у спортским клубовима наше општине.

У великој сали СО Апатин данас је о улози тренера у развоју спортисте од почетника до врхунског спорта одржала доктор психолошких наука Јована Трбојевић Јоцић.

„Наша гошћа је успешан спортски психолог која ради и у Kајакашком савезу Србије и жеља Спортског савеза општине Апатин је да семинар буде интерактиван, како би представници апатинских спортских клубова који су дошли данас у велику салу СО Апатин унапредили своја знања и применили их у својим клубовима“, рекао је генерални секретар спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко.

Јована Трбојевић Јоцић је похвалила добру сарадњу са клубовима и Спортским савезом општине, јер не долази први пут у нашу општину, те је нагласила да Апатин у великој мери и на добар начин улаже у развој спорт што даје видљиве резултате.