НИКОЛА ЛАЗЕТИЋ ПОСЕТИО ТРЕНИНГ ФК ЈЕДИНСТВО РИБАРЕВО

03.12.2023.

Директор млађих селекција ФСС Никола Лазетић данас је на стадиону крај Дунава посетио тренинг ФК Јединства са Рибарева. Лазетића су поред председника клуба са Рибарева Миодрага Дрљаче, дочекали заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић и генерални секретар Спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко.

Директор млађих селекција Фудбалског савеза Србије истакао је да савез жели овим посетама да пружи подршку мањим клубовима у којима раде велики ентузијасти и који желе да напредују.

“Идеја је да дођемо, видимо и поразговарамо са људима који воде клуб. Локална самоуправа чини са друге стране напор да мањи клубови опстану и хвала им на томе. Ми као ФСС смо данас ову опрему донирали, али ћемо сходно свим овим посетама клубовима које сам обишао у претходна два месеца направити план како да током следеће године помогнемо и инфраструкторно и разним другим донацијама које ће задовољити одређене потребе клубова”, рекао је Лазетић

ФК Јединство Рибарево основан је 18. августа 1979. године, имају само први тим и такмиче се у међуопштинској фудбалској лиги.

“Клуб се такмичи пуне 44 године и никада се није десило да није започео такмичење и да је иступио из такмичења. Значи нам много сваки вид помоћи и зхваљујем се ФСС на данашњој донацији и посети клубу”, рекао је Дрљача.