КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ ЖЕНСКОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

12.01.2023.

Ротари клуб Београд Чукарица, уз помоћ ротаријанских пријатеља из Џорџије/САД, реализовао је у септембру 2022. године први пројекат-Глобал Грант донирањем неопходне опреме за повецање продуктивности малих предузећа у власништву девет жена предузетница.

Охрабрени успешно реализованим првим пројектом, одлучили смо да са истим партнером из Ротари Дистрикта Џорџија/САД наставимо са подршком женском предузетништву.

Овога пута придружила нам се Фондација "Ана и Владе Дивац" која це спроводити едукацију и евалуацију. Велико искуство Фондације у овој области и изузетно стручан кадар дају гаранцију за успешну заједничку реализацију нових пројеката за подршку женском предузетништву.

Пријавни формулар са детаљним смерницама, заинтересоване предузетнице треба да попуне онлине најкасније до 23.01.2023. године. Онлине формулар је доступан на следећем линку  Конкурс .

Уз пријаву обавезно доставити и профактуру/е добављача како бисмо могли да сагледамо потребна средства. Максимални појединачни износ финансијске подршке не може бити већи од 6.000 долара у противвредности по средњем курсу НБС на дан 23.01.2023.године.

За све додатне информације и појашњења предузетнице се могу обратити господину Владимиру Матићу искључиво путем мејла:  konkurszenskopreduzetnistvo@hotmail.com