ДРЖАВНА СЕКРЕТАРКА У МИНИСТАРСТВУ ПОЉОПРИВРЕДЕ ИВАНА ПОПОВИЋ ПОСЕТИЛА АПАТИН

08.12.2023.

Државна секретарка у Министарству пољопривреде Ивана Поповић боравила је у Апатину, где је са нашим суграђанкама уз чај и кафу разговарала о учешћу жена у свакодневном политичком животу. Том приликом срела се и са председницом општине Апатин Дубравком Кораћ и њеним замеником Радованом Ђукићем.

Председница наше општине се захвалила државној секретарки на посети Апатину, истакавши да подршка женама са виших инстанци итекако значи.

“Драго ми је што данас овде имамо представнике различитих институција, као и удружења и надам се да ће их вечерашњи састанак додатно мотивисати и оснажити их у ономе чиме се баве”, рекла је Дубравка Кораћ.

Државна секретарка у министарству пољопривреде се захвалила свима на дочеку, те изразила задовољство што ће у мање формалном сусрету имати прилику са свима да разговара.

“Сматрам да сте управо ви стуб сваке породице, као и институције у којој радите, самим тим и стуб наше земље и посебно ми је драго када имамо локалне самоуправе где је дама на челу”, рекла је Ивана Поповић.

Вечерас су у женским разговорима са секретарком, наше суграђанке представиле реалне проблеме и запажања, изнеле своја мишљења и предлоге како побољшати живот жена у мањим срединама.