ДНЕВНА НОВОГОДИШЊА ЖУРКА ПОСЛЕДЊЕГ ДАНА У ГОДИНИ

22.11.2023.

Туристичка организација општине Апатин припремила је занимљив културно-уметнички и забавни програм у улици Српских владара који ће 31.12. почети од 11 часова новогодишњим базаром у оквиру којег ће своје производе представити бројни излагачи, док од 12 часова креће програм намењен најмлађој публици.

„Дечија представа биће организована у подне, а сви који буду желели моћиће и да се провозају саоницама које ће вући понији. За наше најмлађе суграђане смо припремили и мала изненађења, те их позивам да са својим родитељима дођу последњег дана у години на шеталиште у улици Српских владара“, поручује директор Туристичке организације Апатин Немања Јовић.

Од 13 часова, својим уметничким плесом присутне ће забавити Апатинске мажореткиње, док ће од 15 часова бити уприличен рок маратон.

„Апатинске мажореткиње су део готово сваког догађаја који организујемо и већ сада су се профилисали као својеврстан бренд наше општине. Ја им се овом приликом захваљујем испред институције коју представљам, као и испред наше општине на сарадњи. Забавни део програма биће од 15 часова настављем локалним извођачима рок музике, а наступаће редом „Прљави Ромео“, „Игор Гнендигер и Ена Ђорђевић“, „Крвава Мери“ и „Мајкан“, те позивам све љубитеље рок музике да заједно подржимо наше рокере“, рекао је Јовић.