БОЖИЋНИ БАЗАРИ 23.12. У АПАТИНУ И 05.01. У ПРИГРЕВИЦИ, 31.12. ДОЧЕК У АПАТИНУ

10.12.2021.

За предстојеће празничне дане, Туристичка организација Апатин припремила је низ догађаја о чему је више говорио директор те установе Немања Јовић.

Први у низу је Божићни базар који ће се одржати 23.12. на пешачкој зони у улици Српских влада и овом приликом позивам све заинтересоване излагаче да се пријаве у Туристичкој организацији Апатин радним данима од 7:30 до 15 часова или путем броја телефона 772-555, рекао је Немања Јовић

Поред продајног базара рукотворина и старих заната са празничном тематиком, грађани ће моћи да очекују и музички наступе младе апатинске групе „ADAGIO“ и „Апатинске мажореткиње“, део програме су и дечија представа „Шепртљине новогодишње чаролије“, као и анимација за децу Деда Мраз и јахање понија, а за све присутне биће припремљени бесплатни топли безалкохолни и алкохолни напици.

Само недељу дана касније, тачније за 31.12. Туристичка организација Апатин организоваће дочек Нове године у пешачкој зони Српских владара, а програм ће почети од 21:30 Анимацијом за децу – Деда Мраз и слатки пакетићи.

Од 22 часа, наступиће бенд Крвава мери, а од 23:15 публику очекује концерт солисткиње РТВ-а Зоране Иђушки уз пратњу апатинског тамбурашког бенда „Дунавски бисери“, док ће у поноћ ће бити уприличен ватромет.

Као и за базар, за све присутне, биће припремљени бесплатни топли безалкохолни и алкохолни напици.

Следећи догађај ће бити базар у Пригревици, који је предвиђен за 05.01. а о чему ће се детаљније говорити након дочека Нове године.

Поред свих ових програма које организује Туристичка организација Апатин, грађани општине Апатин могу да очекују и Божићни адвент који припрема ресторан „Плава ружа“, а у склопу чега ће бити такође организовани штандови са излагачима, који могу да се пријаве у Туристичкој организацији Апатин.