БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ОД МИНИСТАРСТВА ЗА БРИГУ О СЕЛУ ЗА НАБАВКУ МИНИБУСА

13.11.2023.

На основу конкурса који је половином октобра расписало Министарство за бригу о селу, општини Апатин су одобрена средства у висини од 7 милиона динара, чиме ће бити реализована набавка минибуса за потребе превоза сеоског становништва.

Уговор је са Министарством испред општине Апатин потписала помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику Милка Никшић, чиме се наша општина обавезала да ће поред набавке, возило брендирати у складу са инструкцијама.

„Желим изразити искрену захвалност Министарству за бригу о селу на препознавању важности овог пројекта. Ово је још један пример како сарадња између локалних самоуправа и државних институција може директно утицати на побољшање живота наших суграђана. Минибус ће нам помоћи у унапређењу мобилности наших суграђана у руралним подручјима. Настојаћемо да обезбедимо ефикасан, поуздан и приступачан превоз, посебно за старије грађане, децу и све оне који се свакодневно суочавају с изазовима путовања у сеоским подручјима, омогућавајући им лакши приступ образовању, здравственим установама и другим виталним услугама“, поручила је Милка Никшић.