АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА СЕ ГРАДСКИ ПАРК НЕ КОРИСТИ ЗА ПАРКИРАЊЕ

06.07.2022.

Догађајима у склопу предстојећих 58. Апатинских рибарских вечери, према очекивању организатора, као и ранијих година, присуствоваће велики број како домаће публике, тако и гостију.

Из Туристичке организације Апатин се овом приликом апелује на све да се градски парк не користи за паркирање возила, већ места која су предвиђена за то. Паркирање у градски парк је кажњиво, а на уласку у исти стајаће редари који ће спречавати паркирања.

Паркинг места која могу да се користе су на старој и новој пијаци, у улици Милоша Обилића, код хале и основне школе, железничке станице, ОФК „Младост“, Лидла, улици Душка Трифуновића, као и другим местима у граду која су предвиђена за паркирање.

Туристичка организација Апатин, као организатор 58. Апатинских рибарских вечери, обавештава јавност и да ће се за време манифестације од 07. до 10. јула у периоду од 18:00 часова до 02:00 после поноћи затварати следеће улице за друмски саобраћај:

- Улица Трг Николе Тесле

- Улица Милоша Обилића од раскрснице са Тргом Ослобођења до раскрснице са улицом Душка Трифуновића (маркет ИДЕА)

-Улица Трг ослобођења (од пешачке зоне улице Српских Владара до семафора код Апатинске пиваре)

Организатори, такође моле грађане Апатина и друге возаче да од среде избегавају коришћење паркинга код Апатинске пиваре на Тргу Ослобођења као и паркинга код Трга Николе Тесле и Културног центра Апатин, ради припреме манифестације и објеката који ће се за потребе одржавање исте постављати на поменутим локацијама.