АПАТИН ОБЕЛЕЖИО ДАН ДУНАВА

30.06.2022.

Једна од омиљених манифестација за све љубитеље реке, обележена је пригодним програмом на плажи код ресторана „Плава ружа“.

Свему је претходила ревијална вожња бициклима од апатинске „Марине“ до Купусинске чарде. Да је Апатин поред Дунава, пива и Личана и општина бицикала, показало је преко 50 ентузијаста којима није сметало Сунце и преко 35 степени да провозају своје бицикле.

Централни догађај се догодио на плажи која је била препуна јахти, а које су доловиле у рукавац у склопу регате Вода Војводине. Бројни гости, као и домаћини су уживали у програму који је припремила Туристичка организација Апатин. Као и обично, на почетку су уз аниматоре највише уживали најмлађи.

Заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић је у 20 часова поздравио све присутне и пожелео им добар провод, а за то се побрионуо бенд Duo trio quattro. Наставак атракције за децу и њихове родитеље било је пуштање лампиона и ватромет са плаже, док је музика додатно подизала атмосферу.

Све у свему, предивано вече на Дунаву, те се надамо да ће се традија обележавања Дана наше реке наставити и у годима које долазе.