ЗАВРШЕТАК ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА У УЛИЦИ ПЕТЕФИ ШАНДОРА

19.04.2019.

Поводом завршетка грађевинских радова у улици Петифи Шандора, на простору некадашње пијаце, данас је за апатинске медије говорила заменица председника општине Апатин Дубравка Кораћ.

Реконструкција улице Петефи Шандора почела је крајем 2017. године, један део је завршен у 2018. и започет други. У недостатку средстава да се обе стране заврше исте године, дато је обећање да ће се завршити наредне. Тај рок је мало пролонгирало чекање на дозволе од електродистрибуције за измештање електричних водова. Успели смо све то да завршимо и данас чекамо последњи слој асфалта да се нанесе чиме би грађевински радови били готови. – рекла је заменица председника општине Апатин и додала да ће садњом зеленила ова улица постати једна од најлепших у граду. 

Поред нових тротоара, прилаза, паркинг места и асфалта, у претходном периоду су извађене старе бандере и постављени нови канделабри који данас осветљавају улицу Петефи Шандора. Остаје нам још да сачекамо да радници ЈКП „Наш дом“ Апатин уреде зелене површине.