У ТОКУ СУ РАДОВИ НА РЕНОВИРАЊУ ДОМА ЗДРАВЉА

31.10.2019.

Након реновирања санитарних чворова и набавке нових санитетских возила, као и новог ултразвука у Дому здравља Апатин, те комплетног реновирање здравствене станице у Купусини, у току су радови на реновирању зграде Дома здравља у Апатину.

Пре месец дана се кренуло са реновирањем зграде 1, где се налазе лабораторија, општа пракса, медицина рада... У питању је врло захтеван посао јер га је потребно извршити без застоја рада свих служби Дома здравља. Радови добро напредују, лабораторија је пре недељу дана прешла у своје нове просторије, тренутно су у току радови на општој пракси и левој страни горњег спрата где ће бити смештена офтамологија и надамо се да ће до почетка децембра бити завршени комплетни радови чија је укупна вредност 13 милиона динара које је обезбедила локална самоуправа – рекла је помоћник директора Дома здравља Апатин Бранка Бајић

Бајићева се на крају захвалила општини Апатин на помоћи како би се реализовали радови на реновирању Дома здравља који имају за циљ подизање квалитета услуга у примарној здравственој заштити. Помоћница директора ове установе се захвалила и свим запосленима који савесно и предано раде у овим отежаним условима за рад без застоја, као и грађанима општине Апатин на стрпљењу.