ПРВАЦИ ДОБИЛИ САОБРАЋАЈНЕ БУКВАРЕ

02.09.2020.

У општини Апатин почетак школске 2020/2021 обележен је поделом прварица, којe је издавачка кућа „Пчелица“ доо из Чачка објавила под насловом „Саобраћајна почетница“.                   

Општина Апатин је је обезбедила средства за набавку 220 комплета за своје овогодишње ђаке прваке у основним школама: Апатин, Пригревица, Свилојево, Сонта и Купусина и  то из наменских средстава добијених од наплате новчаних казни учињених прекршаја у саобраћајау.                   

Саобраћајне букваре најмлађим ђацима су у ОШ „Жарко Зрењанин“ Апатин уручили заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић, чланови општинског савета за координацију безбедности саобраћаја на путевима Општине Апатин, припадници службе саобраћајне полицаје - Полицијска станица Апатин и чланови Организације Црвеног крста Апатин у присуству  педагога, наставника и учитеља.

Заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић пожелео је ђацима успешан почетак школске године и много успеха у будућем школовању.                 

Овим чином Савет за безбедност у саобаћају Општине Апатин одмах на почетку школовања најмлађих ђака покренуо је активности на едукацији, усвајању и подизању саобраћајне културе код најмлађих.