ПРИПРЕМЕ ЗА ОВОГОДИШЊИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ УВЕЛИКО У ТОКУ

24.04.2019.

Такмичарке које ће наступати другу годину заредом на музичком фестивалу Србија у ритму Европе увелико припремају свој наступ. Ове године се прошлогишњим такмичаркама Ени Ђорђевић и Зорани Мрђи придружила Јелена Поповић, те ће заједно представљати Холандију са нумером Samen коју изводе Max & Anne.

Данашњу пробу за наступ, посетила је заменица председника општине Апатин Дубравка Кораћ која је такмичаркама пожелела пуно среће и успеха у представљању наше општине уз жељу да Апатин буде следеће године домаћин такмичења.

Постећања ради, “Србија у ритму Европе” је највеће дечје музичко тамичење у земљи, намењено деци основног и средњошколског узраста, талентованој за певање и плес. Програм “Србија у ритму Европе” ове године се одржава по једанаести пут, а подржавају га амбасаде Европе у Србији.
 
Одабрана деца имаће прилику да свој таленат за певање и плес, током вишемесечних припрема, унапреде уз помоћ професора продукције програма “Србија у ритму Европе”, као и да се на самом финалном такмичењу које ће бити одржано у јуну месецу 2019. године, у Врњачкој Бањи који је однео победу у сезони која је за нама, друже са вршњацима из целе Србије, који представљају своје општине и градове. 
 
Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледаоца који гласају путем СМС-а, а само финале манифестације биће емитовано у директном преносу на телевизији са националном фреквенцијом (Прва Српска Телевизија – ПРВА ТВ).