ПРЕКО 1000 ЉУДИ НА ТРГУ УЗ СПЕКТАКУЛАРАН ВАТРОМЕТ ДОЧЕКАЛО СРПСКУ НОВУ ГОДИНУ

14.01.2018.

Иако је хладан ветар појачавао осећај хладноће ионако хладне јануарске вечери, то није спречило више од хиљаду људи да синоћ дочекају Српску нову годину на Тргу Николе Тесле у Апатину.

Уз бесплатне топле чајеве и кувано вино, кифле и крофне, присутни су могли уживати у одличном програму који је припремљен од стране Туристичке организације општине Апатин и Православне црквене општине.

Забава је почела наступом групе Голд из Апатина, а након њих феноменалну атмосферу је направио млади Небојша Војводић, који се прославио учешћем у Звездама Гранда. Војводићу је подршку пружила и његова колегоница Маријана Чобанов, овогодишња учесница истог музичког такмичења.

У оквиру програма, традиционално се ломила погача којој су присуствовали апатински свештеници Жељко Васић и Младен Глушац, као и председник општине Апатин, Милан Шкрбић, са сарадницима. Срећне руке био десетогодишњи Драган Балог из Апатина, који је извукао златник, те ће по веровању имати највише среће ове године.

Највише овација присутних изазвао је концерт Наде Топчагић. Наступајући пред апатинском публиком, оправдала је епитет једне од најбољих певачица народне музике. Друштво јој је правио колега Мића Кујунџић, финалиста прошлогодишњег серијала ,,Никад није касно''.

Уз спектакуларан ватромет, честитку председника општине и Наду Топчагић одбројаване су секунде до уласка у Нову годину, а потом се концерт Топчагићеве наставио.

Извор: www.025info.rs