ПРЕДСЕДНИК ШКРБИЋ ОТВОРИО НОВУ ПРОДАВНИЦУ ЛИДЛ-А У АПАТИНУ

05.12.2019.

Прва Лидл продавница у Апатину отворена је јутрос у 8 часова, на адреси Димитрија Туцовића 54. На свечаној церемонији представници компаније Лидл Србија и председник општине Апатин Милан Шкрбић пресекли су врпцу и званично обележили отварање првог савременог дисконта у овом граду. У исто време отворена је и продавница у Горњем Милановцу, па Лидл сада броји 37 продавница у Србији.

Пре него што су становници Апатина имали прилику да обаве прву куповину у Лидлу, присуствовали су свечаној атмосфери, којој су допринеле песме дечијег хора „Радост“. Осим стандардно повољних цена приређених поводом отварања, потрошачи су у могућности да се прикључе хуманитарној акцији за кориснике Црвеног крста донирањем основних животних намирница и средстава за хигијену. Кампања „Мала дела су велика ствар“, коју компанија реализује у сарадњи са Црвеним крстом, почела је 28. новембра и трајаће у новоотвореној продавници у Апатину, као и у свим другим Лидл продавницама у Србији до 15. децембра.

 „Трудићемо се да стекнемо поверење суграђана нудећи најбољи однос цене и квалитета, а овом приликом их позивамо да учествују у нашој хуманитарној акцији прикупљања намирница за кориснике Црвеног крста. Довољно је да купљене артикле, који су означени у продавници, одложе у обележен простор иза каса“, изјавила је руководилац корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Мартина Петровић.

Председник општине Апатин Милан Шкрбић пожелео је добродошлицу компанији Лидл истакавши да је отварање Лидл продавнице у Апатину од великог значаја. „На задовољство свих Апатинаца отворен је Лидл који смо тако дуго чекали и надамо се да ће испунити сва наша очекивања у смислу понуде, цена и асортимана. Објекат је, као што видимо, урађен по савременим европским стандардима, и сигурни смо да ће наши суграђани бити задовољни овом понудом, док је за нас још значајније да је овде око 30 младих људи добило посао“, истакао је Шкрбић.