ПОЗИВ КОНФЕРЕНЦИЈУ О ЖЕНСКОМ ИНОВАТИВНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

19.10.2020.

Позивамо Вас да присуствујете и будете активни учесник online конференцији о женском иновативном предузетништву „Women’s innovation day", која ће бити одржана 29. октобра 2020. године у Београду, са почетком у 10:00 часова. Пријаву за учешће на Конференцији можете извршити путем линка https://wid.digitalevents.rs

Конференција ће окупити предузетнице, представнице удружења и предузетничких асоцијација, незапослене жене са евиденције Националне службе за запошљавање заинтересоване да покрену сопствени посао, ИТ и маркетинг експерте и све остале који су заинтересовани за  иновативне концепте и стратегије пословања.

Учесници овогодишње конференције ће на панел дискусијама и презентацијама говорити о иновативним решењима у пословању, посебно у време кризе изазване пандемијом вируса Цовид–19, као и о новим идејама за успешно пословање, примени  нових  технологија и канала комуникације и савременом маркетингу.

Циљеви конференције „Women’s Innovation day“ су промоција и популаризација иновација, посебно женског иновационог предузетништва, подизање свести привредних субјеката у Србији са акцентом на оне чији су власници жене, да препознају и прихвате иновације као основ савременог пословања, економско оснаживање и подстицање жена да се баве предузетништвом или да унапреде свој бизнис кроз иновативан концепт и нове идеје, као и допринос свеукупном развоју општина и градова и српске привреде.  

Пројекат „Women’s innovation day“ жели да допринесе унапређењу родне равноправности жена у Србији кроз умрежавање предузетница и кроз размену искустава између успешних предузетница и оних које желе да покрену сопствени посао.

Конференцију организује Центар за транзицију и људска права „Спектар“ у сарадњи са Кабинетом министра за иновације и технолошки развој.

Више информација о конференцији као и о учесницима панел дискусије можете пронаћи на сајту Конференције, као и у нашој презентацији коју Вам шаљем у прилогу маила. 

Спот на тему онлине конференције погледајте на нашем YouTube каналу на линку https://www.youtube.com/watch?v=5cB8gD2YOXI

За све додатне информације стојимо Вам на располагању.

Јелена Шијан, ПР конференције.

Пријаве и информације:
Тел: +381 11 36 22 408; +381 63 7327 300
E-mail: spektarcentar@gmail.com

Центар Спектар

Сремска 6/ ИВ, 11000 Београд, Србија
Т: +381 11 36 22 407

http://www.centarspektar.com/