ПОТПИСАН УГОВОР О ПОСЛОВНО ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ СА ЦИЉЕМ УНАПРЕЂЕЊА СПОРТА У АПАТИНСКОЈ ОПШТИНИ

30.11.2020.

Заменик председника општине Апатин Радован Ђукић, данас је у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта обавио разговор са директором ове установе др Данијелом Жупићем и потписао уговор о пословно техничкој сарадњи између општине Апатин и Покрајинског завода за спорт и медицину спорта. Састанку су поред Ђукића присуствовали Бојан Томашевић стручни сарадник у спорту и Горан Чегар прослављени апатински атлетичар.

Теме о којима смо разговарали су истраживања у спорту, спортској дијагностици, као и о развоју спорта у општини Апатин што је била примарна тема приликом иницирања овог састанка. Надамо се да ће ситуација са Корона вирусом брзо проћи те да ћемо моћи реализовати све програме у области спорта које смо поставили као основ у даљем раду и опхођењу према спортским клубовима у будућности, рекао је Заменик председника општине Апатин.

Ђукић се уједно и захвалио директору завода др Данијелу Жупићу и његовом тиму на пријему и спремности да се на прави начин прикључе раду у погледу развоја спорта, те допринесу његовом квалитету у апатинској општини.