ПЛАЋАЊЕМ ОБАВЕЗА ПУТЕМ ПОС ТЕРМИНАЛА У ОПШТИНИ АПАТИН ДО НОВОГ ИГРАЛИШТА

01.07.2019.

Општина Апатин се налази међу 60 локалних самоуправа, учесника националног такмичења Шампиони безготовинског плаћања које организују Канцеларија за ИТ и еУправу и НАЛЕД, уз подршку компанија Visa и Mastercard у периоду од 1. јула до 31. децембра 2019.

Од 1. јула па све до краја године,обавештавамо све грађане наше општине да приликом прибављања документа или плаћања пореза, постоји могућност плаћања картицом свих обавезе у шалтер сали локалне самоуправе уз најниже провизије – све на једном месту, без одласка у банку или пошту.

На овај начин, поред тога што се штеди време и новац, наша општина учествује и у наградној игри где ће општина која буде имала највише трансакција у овом периоду освојити награду у вредности 20000 евра за изградњу дечијег игралишта. Поред тога, пет првопласираних добиће интернет презентацију „У служби грађана, у складу са стандардима интернет презентације Владе Србије, а првих 10 градова и општина плакету „Шампиони безготовинског плаћања која ће бити уручена на завршној конференцији у Београду.