ОПШТИНА АПАТИН И ОВЕ ГОДИНЕ НАГРАДИЛА НАЈУСПЕШНИЈЕ УЧЕНИКЕ

03.07.2019.

На свечаности која је данас уприличена у великој Сали СО Апатин, председник општине Апатин Милан Шкрбић са својим сарадницима угостио је најбоље ђаке са територије наше општине и том приликом им уз речи подршке уручио и вредне награде.

Велико ми је задовољство и част што сам данас са вама, најбољим ђацима наше општине. Честитам вам свима испред општинске управе на постигнутим резултатима и надам се да ћете у наставку вашег школовања бити још бољи ђаци и још бољи људи. На нама који водимо нашу општину остаје обавеза да обезбедимо што је боље услове како би они најбољи од вас који на јесен иду да студирају, једног дана вратили и започели своје професионалне каријере у општини Апатин. – рекао је председник општине Апатин Милан Шкрбић

На свечаности су награђени најбољи ђаци свих основних и средњих школа са територије општине Апатин. Међу основцима награђено је 5 ђака генерације који су добили новчане награде од 15000 динара, 9 вуковаца награђено је са по 10000 динара и 2 добитника награда на школским такмичењима су добили ваучере од 5000 динара које могу да искористе у продавници Нетпоинт. Код средњошколаца, 4 ђака генерације је добило лаптоп рачунаре, 11 вуковаца је добило шестодневно путовање у Тоскану, док је 7 ђака добитника награда на школским такмичењима добило ваучере у вредности 5000 динара које могу да искористе у продавници Нетпоинт доо.