ОБУКЕ ЗА НЕЗАПОСЛЕНЕ МЛАДЕ ЖЕНЕ У ОБЛАСТИ ИНТЕРНЕТ ПРОГРАМИРАЊА 2020

15.09.2020.

Обавештавамо вас да ће се у оквиру пројекта „Обуке за незапослене младе жене у области интернет програмирања 2020“, чији је носилац  НВО Новосадска женска иницијатива,  а  који финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије, организовати обуке за незапослене жене од 18 до 30 година у циљу подизања њихових стручних компетенција,  чиме ће  добити веће шансе за запошљавање, подићи самопоуздање и економски се оснажити. Пројекат обухвата филијале: Сремска Митровица (Рума, Шид, Пећинци, Стара Пазова), Нови Сад (Жабаљ), Панчево (Опово), Сомбор (Апатин). Планирано је да се обуке спроводе половином септембра 2020. године.

Општи циљ програма је да путем едукације за интернет програмирање допринесе подизању стручних компетенција чиме ће младе жене добити веће шансе за запошљавање, подићи самопоуздање и економски се оснажити.

 

Заинтересоване жене треба да попуне тест ком се приступа преко следећег линка – http://bit.ly/Test_Obuke2020

 

Од укупно 150 пријављених учесница, 30 њих са најбољим учинком на тесту ће бити у прилици да похађају обуке, које су потпуно бесплатне, и одвијаће се од половине септембра на онлајн платформи Zoom.