НОВИНЕ У ЈП МАРИНА УЧИНИЛЕ СЕЗОНУ ЈОШ УСПЕШНИЈОМ

23.09.2019.

Новине које је унела у својој понуди ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин допринеле су да сезона буде још успешнија него ранијих година.

Видно је повећан број ноћења страних и домаћих туриста, а оно што нам посебно значи и радује нас је повећан број страних туриста за целих сто ноћења у односу на прошлу сезону. – рекла директорица ове установе Љиљана Крец

Цикло туризам је у експанзији последњих година и у корак са тим у понуди Марине већ дуже време постоји могућност изнајмљивања бицикала.

Од ове године је обновљен број бицикала који се могу изнајмити, а исте планирамо повећавати у наредном период како би омогућили свим гостима који дођу и одседну у нашим апартманима да могу на два точка да обићи све лепоте које Апатин нуди. – рекла је Крецова

Од директорица ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин сазнали смо и да је од ове године поново у функцији пумпа за точење горива на води што највише значи гостима који долазе са јахтама. Ове сезоне од седамдесет јахти које су пристале у „Марину“ велики је број оних који су одушевљени чињеницом да ради пумпа на води и да поново на понтону могу да наточе горино у своје јахте.