КОНКУРС И ДАЉЕ ТРАЈЕ, ВРЕДНЕ НАГРАДЕ ЗА ПРВА ТРИ МЕСТА

19.11.2020.

Туристичка организација општине Апатин почетком месеца је расписала конкурс за идејно решење сувенира на тему „Апатин град јелена“.

До сада влада велика заинтересованост за конкурс, људи зову и долаза готово свакодневно да се распитују о конкурсу, те по свему виђеном до сада очекујемо велики број предлога до завршетка конкурса, односно 20. децембра, рекао је Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин.

Директор Туристичке организације Апатин најавио је по отварању конкурса вредне награде, конкретно за најбоље решење и могућност дистрибуције производа путем сувенирнице ТО Апатин.

Поред могућности дистрибуције кроз сувенирницу ТО Апатин победничког сувенира, аутора истог очекује и новчана награда од 30.000,00 динара, другопласираном и трећепласираном ће такође припасти новчане награде и то у вредности од двадесет, односно десет хиљада динара, рекао је Јовић који је уједно искористио прилику и да позове све заинтересоване да своја решења донесу лично у просторије ТО Апатин или пошаљу поштом на адресу: Туристичка организација Апатин, Трг Николе Тесле 13, Апатин уз назнаку за конкурс „Апатин град Јелена“.