КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ ОПШТИНЕ АПАТИН У САРАДЊИ СА КОМПАНИЈОМ „SECURITAS“ НУДИ МОГУЋНОСТ СТУДЕНТИМА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ АПАТИН ДА СЕ ЗАПОСЛЕ ТОКОМ СТУДИРАЊА

25.06.2018.

Канцеларија за младе општине Апатин у сарадњи са компанијом „Securitas“  нуди могућност студентима са територије општине Апатин да се запосле током студирања.

Студент/киња си факултета у Београду или Новом Саду? Матурант/киња си која планира да се пресели ради студирања? Потребан ти је сигуран посао као вид додатне зараде? Одговоран/на си и вредан/на?

Компанија „Securitas“ специјализована је за пружање услуга у области физичког обезбеђења, техничких система заштите, заштите од пожара, транспорта новца и вредности, безбедности и здравља на раду, рецепцијских услуга, видео и аларм мониторинга, мобилног обезбеђења, сателитског праћења возила и лица и услуга одржавања хигијене.

Посао који би студенти обављали  подразумева  обезбеђивање, односно надгледање и обилазак објеката који су у надлежности компаније „Securitas“. Компанија је спремна да изађе у сусрет студентима и да им смене прилагоди обавезама на факултету.

Сваки студент који буде запослен,биће обучен за посао о трошку компаније, потписаће уговор са компанијом „Securitas“ којим су му загарантована  сва права прописана Законом о раду.

Пријаву је могуће извршити попуњавањем формулара ОВДЕ

За сва додатна питања, можете да се обратите путем мејл адресе: mladi@soapatin.org