АПАТИНСКОЈ МАРИНИ ПЛАКЕТА ЗА КВАЛИТЕТ УСЛУГА У УГОСТИТЕЉСКОЈ И ТУРИСТИЧКОЈ ДЕЛАТНОСТИ У 2018. ГОДИНИ

29.05.2019.

На свечаности која је данас уприличена у новосадском хотелу „Шератон“, директорици ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин Љиљани Крец, уручено је признање Привредне коморе Војводине за квалитет услуга у угоститељској и туристичкој делатности за 2018. годину.

Данас је поред признања апатинској Марини, додељено 15 признања, од којих 7 најпрестижнијих, под називом „Капија успеха“ .Престижно признање „Капија успеха“ Привредна комора Војводине додељује у континуитету већ 26 година и то за достигнути квалитет услуга у категоријама: категорисани објекти смештаја, ресторани, лиценцирани организатори путовања и објекти који на најбољи начин представљају мултиетничку заједницу Војводине и доприносе обликовању војвођанских туристичких вредности.

Велика част и задовољство је било присуствовати испред ЈП за управљањем путничким пристаном и марином Апатин на данашњој церемонији доделе признања и добити једно овакво признање од Привредне коморе Војводине за пружени кавалитет услуга у туризму за 2018. годину. Ова награда ће за нас бити подстрек да у наредним годинама још више подигне квалитет услуга како би биле на беспрекорном нивоу. – рекла је Љиљана Крец