УЗ СЕНИОР КАРТИЦУ НИЗ ПОГОДНОСТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ У АПОТЕКАМА ОПШТИНА АПАТИН И КУЛА

10.12.2018.

Након Београда и Ниша, пројекат сениор картице је наставио да се шири у Западнобачком округу, те је након Апатина, заживео и у Кули. Интересовање привредника и предузетника је велико у свим местима и управо та хуманост на делу је оно што радује не само пензионере који су крајњи корисници погодности, већ свe нас грађанe. Предузетници и приватна лица су  ти који су пензионерима омогућили попусте и погодности кроз пројекат.

Један од првих сарадника који је прихватио учешће у пројекту је апотека Galen pharm која је погодности пензионерима омогућила у свим својим апотекама на територији општине Апатин и Кула. О томе какве су реакције пензионери на погодности које су им омогућене смо разговарали са регионалним менаџером Galen pharm апотека Сањом Станишић.

Здравствена Установа Апотека Galen pharm као један од водећих ланаца апотека у Србији постоји преко 10 година, а тренутно располаже са преко 70 малопродајних објеката на најатрактивнијим локацијама који се свакодневно шири. Жеља нам је да пружимо што квалитетнију услугу грађанима, те нам се пројекат Сениор картице допао од почетка јер су пензионери у великој мери наши корисници. У разговору са фармацеутима који раде у нашим апотекама на територији општине Кула и Апатин чујем да су погодности које смо омогућили пензионерима прихваћени јако лепо и надам се да ћемо у будућности успети и да проширимо ту листу. – рекла је Станишићева

Потсећамо да пензионери у свим апотекама Galen pharm-а на територији општине Кула и Апатин имају сваког дана 10% попуста на велики број производа, акцијске цене на одређене производе који су део Galen pharm лифлета, погодност приликом подизања лекова на рецепт - на 5 издатих рецепата добија се ваучер од 100дин који се може реализовати у свим Galen pharm апотекама.