УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ НАЈУСПЕШНИЈИМА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2018. ГОДИНУ

08.02.2019.

Спортски савез општине Апатин свечано је уручио признања најуспешнијим спортистима и спортским колективима за 2018. годину.
По оцени стручног жирија, спортискиња године је шахисткиња Марина Гајчин, а најуспешнији спортиста је куглаш Страхиња Јованић.

У категорији младих спортиста награђени су рукометаш Душан Ћеран члан Рукометног клуба „Пик“ из Пригревице и Ноеми Хеђбел чланица Женског куглашког клуба „Апатин“.
За најуспешнијег стручњака у спорту проглашен је Милош Поповић, тренер Одбојкашког клуба „Апатин“, док је за најуспешнијег спортског радника изабрана Биљана Поповић из Женског куглашког клуба „Апатин“.
За најуспешнији спортски колектив у 2018. години проглашен је Одбојкашки клуб „Апатин“, а најбоља спортска манифестација је “НБЦ КУП” у огранизацији Спортског савеза општине Апатин.
Награду за најуспешнијег спортисту са инвалидитетом добио је Дамир Силађи, члан Кошаркашког куба „Дунав“ из Апатина.
Признања су спортистима уручили некадашњи прослављени кошаркаш „Партизана“, а данас директор „Београдске арене“, Горан Грбовић и председник Спортског савеза Србије, српски рвач и репрезентативац у рвању, Давор Штефанек.
Спортисте је у име општине Апатин и организатора ССОА поздравиo председник општине Апатин, Милан Шкрбић.

ФОТОГРАФИЈЕ