У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПРВУ АУДУЦИЈУ ДЕЧЈЕГ МУЗИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

22.01.2018.

“Србија у ритму Европе” је највеће дечје музичко тамичење у земљи, намењено деци основног и средњошколског узраста, талентованој за певање и плес. Програм “Србија у ритму Европе” који ће у 2018. години, прославити један леп јубилеј, 10 година свог постојања, подржавају амбасаде Европе у Србији.

Одабрана деца имаће прилику да свој таленат за певање и плес, током шестомесечних припрема, унапреде уз помоћ професора продукције програма “Србија у ритму Европе”, као и да се на самом финалном такмичењу које ће бити одржано у јуну месецу 2018. године, у граду Нишу који је однео победу у сезони која је за нама, друже са вршњацима из целе Србије, који представљају своје општине и градове. Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и гледаоца који гласају путем СМС-а, а само финале манифестације биће емитовано у директном преносу на телевизији са националном фреквенцијом (Прва Српска Телевизија – ПРВА ТВ). Управо, из тог разлога потребно је да школе селектују најквалитетнију децу за аудицију, како би од најбољих, продукција програма “Србија у ритму Европе” одабрала најбоље који ће бранити боје општине Апатин и амбасаде која локалној самоуправи буде додељена за партнера.

Приликом пријаве, потребно је да деца која певају наведу две или више песама с којима ће се представити на аудицији, док плесачи са собом на флешу (УСБ) понесу музику уз коју ће играти.

Списак деце која ће приступити аудицији, с назнаком да ли певају или плешу, потребно је доставити општинском/градском координатору најкасније два дана пре аудиције, како би исти  био прослеђен продукцији програма “Србија у ритму Европе”.

 

Аудиција у Апатину, одржаће се 29.01.2018. године у великој сали Дома Културе са почетком у 15 часова.

 

Контакт за пријаву: Милана Срдић 065/25260-11 или путем е-поште  mladi@soapatin.org