СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ШАМПИОНЕ ИЗ "МЛАДОСТИ"

16.05.2018.

Данас је у згради општине Апатин уприличен дочек за фудбалере Младости који су претходног викенда учествовали и освоји турнир у Аустрији. Апатинце је дочекао председник општине Милан Шкрбић, као и секретар Скупштине општине Апатин, Марко Ђумић.

Младим фудбалерима обратио се председник општине, Милан Шкрбић и поручио им да увек остану у спорту јер се тако изграђују јаке личности и велики људи. -Не могу да вам опишем колико сам срећан због вашег успеха јер сте ви у Аустрији представљали и клуб и општину и све грађане Апатина. Општина је увек помагала спортским клубовима са територије наше општине и наставиће тако и у будућности, све у складу са могућностима. Овим успехом и колективним залагањем показали сте да сте велики другари и велики људи као што спортисти увек јесу. Још једном желим да вам честитам у име свих грађана општине Апатин рекао је председник.

Општина је овој младој и перспективној генерацији поклонила нове и квалитетне лопте, а тренер Бачић је рекао да је ово прави поклон за њих и да ће им добро користити у даљим тренинзима.

Након председниковог говора, за говорницу је изашао Слободан Бачић који је говорио као тренер ове златне генерације Младости и искористи прилику да се захвали свима онима који су учествовали у овом пројекту.

-Желим да се захвалим свима онима који су помогли наш одлазак на турнир, пре свега ту мислим на управу клуба на челу са Александром Јовановићем и Дамиром Бајићем. Наравно родитељима који су нам пружали подршку и свима који су били уз нас. Хвала и на лепом дочеку који је организована по повратку са пута. Упознали сте своје вршњаке, остварили нека нова познанства која су вас обогатила и створили пријатељства за читав живот. Поносан сам на све вас и желим вам да наставите да тренирате и да се понашате као што сте то радили тамо. Као што вам је председник рекао да су спортисти велики људи, ја вам од срца желим да то и постанете. – рекао је Бачић.

Извор: Радио Дунав