РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ЈАСЛИЦА ТЕКУ ПО ПЛАНУ

13.03.2018.

Апатин ће ове године добити своје прве јаслице, а како теку радови и у којој фази изградње се тренутно налазе, за медије је данас говорио са градилишта помоћник председника општине Апатин за инвестиције Јевто Милојевић.

Као што смо и обећали јесенас приликом полагања камена темељца за изградњу будућих јаслица, очекивани завршетак радова планиран је за крај априла што је сада готово извесно да ће и бити. У овом тренутку завршено је постављање столарије и кровне конструкције, а у току је развођење грејања по објекту. – рекао је Милојевић који је овом приликом и похвалио извођаче радова.

Јевто је у име дикекторице ПУ „Пчелица“ Биљане Мандић, која је данас била службено одсутна, позвао родитеље да од 22.03.2018 упишу своју децу у јаслице и изразио наду ће у будућности бити потребе за проширењем капацитета, као и за изградњом нових јаслица.

На питање новинара када се очекује почетак рада јаслица, Милојевић је изјавио да би тако нешто било изводљиво већ током лета, али да је реално за очекивати од септембра месеца када и креће календарски нова школска година.