ПОСТАВЉЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА БУДУЋЕ ЈАСЛИЦЕ

11.10.2017.

У дворишту предшколске установе „Пчелица“ данас је свечано положен камен темељац који означава почетак изградње дуго чеканих јаслица у нашем граду.

На свечаности је био присутан велики број родитеља и деце којима се прво обратила директорица установе Биљана Мандић. Она се захвалила министарсву и локалној самоуправи на инвестицији и нагласила да је један од начина да се млади задрже у нашем граду поред радних места, повољнији услови за њихову децу, а то ће им јаслице које су недостајале општини Апатин обезбедити.

Присутнима се након директорице обратила и заменица председника општине Апатин Дубравка Кораћ речима: „Желела бих да вас поздравим испред општине Апатин и захвалим на прилици што могу данас да будем овде како би испунила једно од наших првих предизборних обећања које смо дали када смо пре годину ипо дана дошли на власт. Мало теже дајемо обећања али када нешто обећамо то и испунимо“. Дубравка је изразила захвалност тиму који су чинили помоћник председника општине за инвестиције Јевто Милојевић и координатор канцеларије за ЛЕР Снежана Радмановић Пејић који су посветили много времена и пажње на пројекту јаслица. Она је истакла и вредност целог пројекта који износи 37 милиона динара, те на крају нагласила да се поново видимо на истом месту за пет месеци када радови буду завршени.