ОПШТИНИ АПАТИН ОДОБРЕНО 10 МИЛИОНА ДИНАРА ОД ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРИЈАТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

10.07.2017.

Покрајински секретаријат за пољопривреду одобрио је општини Апатин средства у износу од 10 милиона динара намењених пројекту замене азбестно-цементних цеви у улици Димитрија Туцовића у Апатину. Средства су обезбеђена по јавном конкурсу Управе за капитална улагања АП Војводине за финансирање и суфинансирање пројеката у области водоснабдевања и заштиту вода.

Заменом азбестно-цементних цеви у овој улици и делу Пригревачке, Општина Апатин ће бити једна од ретких локалних самоуправа у Србији која је постојећи систем водоснабдевања заменила новим. Почетак радова је најавио помоћник председника општине Апатин задужен за инвестиције , Јевто Милојевић.
-Оно што смо обећали и наговестили пре месец и по дана, а то је да ће Апатин бити једно велико градилиште, то је почело да се обистињује. Захваљујем се Влади Војводине и Секретаријату за пољопривреду која је определила сретства у износу од 10 милиона динара за замену азбестних цеви у улици Димитрија Туцовића и то је уз Пригревачку улицу једина улица у којој није замењено, што ћемо у току ове године успешно завршит, изјаво је Милојевић.