ОПШТИНА АПАТИН ОБЕЗБЕДИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ШКОЛАРЦЕ

28.12.2017.

Након што су свој деци предшколског узраста у вртићима апатинске општине подељени новогодишњи пакетићи, општина Апатин организовала је, у сарадњи са ОШ ,,Жарко Зрењанин'' и доделу пакетића свим основцима од првог до четвртог разреда. Након што су у својим учионицама добили ђачке књижице, школарци су у Вишенаменској сали школе од Деда Мраза добили и своје пакетиће. Присутну децу и њихове родитеље поздравила је Нада Здравковић, директорка ОШ ,,Жарко Зрењанин'', а испред локлане самоуправе, обратио им Марко Ђумић, секретар Скупштине општине Апатин.

-Велико ми је задовољство и част што имам прилику да вас све поздравим испред локалне самоуправе и да вам пожелим да у наредној години остварите још бољи успех у школи. Одморите се лепо на распусту и желим вам све најлепше поводом предстојећих празника, рекао је Ђумић.


Нада Здравковић, директорка ОШ ,,Жарко Зрењанин'', за 025инфо је истакла да раније није била пракса да се уз књижице додељују и пакетићи, те се захвалила општини Апатин која им је то омогућила.


- Драго ми је што сте овде да пропратите овај весео догађај. Пре свега, данас делимо књижице, а наша општина потрудила се и да малишанима обезбеди и подели пакетиће. Деца су посебно срећна због овога, а ми смо презадовољни, јер до сада ово није била пракса, па бих желела још једном да се захвалим организаторима, истакла је Здравковићева.

Извор: www.025info.rs