ОБНОВЉЕН ТЕНИСКИ ТЕРЕН КОД ГИМНАЗИЈЕ

15.03.2019.

На обновљеном тениском терену код гимназије, данас су за апатинске медије говорили секретар Спортског савеза општине Апатин Слободн Бачић и председник тениског клуба Дунав Александар Смиљанић.

Идеја о сређивању тениског терена је потекла од прошле године у сарадњи са општинском управом Апатин, средњом грађевинском и дрвопрерађивачком стручном школом, те гимназијом „Никола Тесла“. Спортски савез општине Апатин је преузео бригу о тениском терену, средства за његову санацију су опредељена у буџету и ових дана је завршено уређење. Надам се да ће изглед терена и стручан рад људи који су укључени у тенис привући велики број деце да се активно баве овим спортом. – рекао је Бачић

Председник тениског клуба Дунав из Апатина се захвалио испред чланова клуба општинској управи Апатин и Спортском савезу општине Апатин што су овим пројектом омогућили да тениски терен данас изгледа овако добро. Утисак не само чланова тениског клуба, већ и грађана са којима сам у свакодневној комуникацији је да цео овај комплекс, дакле тениски терен, јаслице и околина вртића која се уређује представљају један од најлепших делова града. – рекао је Смиљанић од кога смо сазнали и да тениски клуб Дунав ове године обележава јубилеј од 10 година постојања, да је упис деце у школу тениса у току, те да ће захваљујући условима који су обезбеђени кроз овакав терен бити умногоме олакшан даљи рад клуба.