НОВИ САНИТЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА ЗА ЈОШ КВАЛИТЕТНИЈУ УСЛУГУ ЗА КОРИСНИКЕ

12.10.2018.

У апатински Дом здравља 2016. године стигло је ново санитетско возило, а претходних дана ова установа је богатија за још један модеран и квалитетан санитет.

-Ово је Транспортни санитет и врло је сличан санитету хитне помоћи. Ми свакодневно имамо пацијенте који се возе до Сомбора, Новог Сада, па и Београда и ово возило ће нам у многоме олакшати посао. Ово су једноставни примери добре праксе који највише значе нашим становницима и корисницима услуга здравствене заштите.- рекла је помоћница директора Дома здравља, Бранка Бајић.

Санитет марке Пежо 1.9, снаге 96 киловата коштао је око 4,5 милиона динара које је издвојила општина Апатин а у њему је додатно уграђена сва неопходна опрема, као и претварач стује како би се сви битни медицински апарати могли користити у њему.

-Нећемо се зауставити овде. Настављамо са набвком опреме, па и возила како ових већих тако и мањих возила који се користе за тернски рад. Да се овако радило и претходних година стање са возним парком би било одлично, али ми ћемо наставити да вредно радимо како би квалитет наше услуге подигли на још виши ниво. – казала је Бранка Бајић.

Извор: РадиоДунав