НАЈАВЉЕН ДУГОРОЧНИ ПРОЈЕКАТ „АПАТИН – ОПШТИНА ЗА СВЕ НАС“

16.10.2018.

Крајем прошле недеље, грађанима Апатина су представљене текуће активности општинске управе у циљу побољшања здравствене заштите: набавка новог санитетског возила, изградња лифта у Дому здравља, као и сређивање просторија Школице за труднице, која ће стартовати крајем године као редован програм за све будуће мајке апатинске општине.

Том приликом, заменик председника општине Апатин, Дубравка Кораћ, нагласила је да се овакви пројекти спроводе у оквиру  иницијативе „Апатин – општина за све нас“, у склопу које ће дугорочни фокус бити стављен на побољшање квалитета живота грађана општине Апатин.

-Ова иницијатива је усмерена на побољшање услова у здравству, школама, јавним површинама, игралиштима, спортским теренима, али и услугама које општина пружа, практично у свим оним сферама које чине квалитет живота становника једне општине. Ради се о дугорочној иницијативи и у наредном периоду ћемо пустити да дела говоре, а сигурна сам да ће грађани приметити бројне позитивне помаке у поменутим областима у наредним месецима и годинама, рекла је заменица председника општине.