ЛОКАЛНА САМОУПРАВА РАСПИСАЛА КОНКУРСЕ НАМЕЊЕНЕ УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ИЗ ОПШТИНЕ АПАТИН

22.01.2019.

Општина Апатин расписала је 18. јануара 5 нових конкурса, а који се односе на финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења грађана која делују на територији општине Апатин. На све конкурсе је могуће аплицирати до 04. фебруара текуће године.  Одобрене програме и пројекте неопходно је реализовати најкасније до 30. новембра 2019. године, а средства оправдати у року од 15 дана од завршетка програма, пројекта.

  1. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ на територији Општине Апатин у 2019. години.
  2. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области РАЗВОЈА ТУРИЗМА на територији Општине Апатин у 2019. години.
  3. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ, ЗАШТИТА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМИ УГРОЖЕНИХ ГРУПА ГРАЂАНА на територији Општине Апатин у 2019. години.
  4. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области ОМЛАДИНСКЕ ПОЛИТИКЕ на територији Општине Апатин у 2019. години.
  5. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса које реализују удружења из области КУЛТУРЕ на територији Општине Апатин у 2019. години.