КУЛТУРНИ ЦЕНТАР СЕ МОДЕРНИЗОВАО НОВИМ ПРОЈЕКТОРОМ

25.07.2017.

Уз помоћ локалне самоуправе, од данас ће културни центар своје пројекције пуштати преко новог дигиталног пројектора. То ће пре свега омогућити шири репертоар, па се очекује већи одазив публике у будућности.

-Коначно је направљен искорак у модернизацији биоскопа јер смо до сада имали два стара пројектора који су одложени у хол установе. Иако је постојала потреба за дигитализацијом нисмо имали средстава да то учинимо, али промном перцепрције у односу према култури у Апатину наишли смо на разумевање локалних власти и успели да набавимо нови дигитални пројектор.- рекла је Данијела Обрадовић, вд директора Културног Центра.

Поред новог пројектора, новина у културном центру је да је након 20 година окречен и уређен простор испод бине у коме се глумци спремају за представе па је цео простор попримио нов изглед. -Средили смо и окречли подбински простор, шминкернице и гардеробу. Заиста је било у лошем стању јер се није водило рачуна о томе више од 20 године, такође смо уредили и простор у којем су стајали стари кинопројектори, а у процесу смо и сређивања пода односно паркета.- изјавила је Данијела.