ЈОШ ЈЕДНО НОВО ИГРАЛИШТЕ У АПАТИНУ

01.03.2019.

Након што је представљен пројекат дечијег игралишта које ће овог пролећа бити изграђено у центру Апатина, на периферији града, тачније у улицу Доктора Младена Стојановића никло је још једно игралиште. Ово игралиште је изграђено кроз пројекат мера популационе политике, а који је током 2018. године спровођен у општини Апатин. Тим поводом, разговарали смо са Дубравком Кораћ, заменицом председника општине Апатин.

- Изузетно ми је драго што смо изабрали управо ову локацију на којој се данас налазимо, пре свега због великог броја деце која живе у овом крају, а такође и због људи који су уожили своје време и енергију у претходном периоду да на овом игралишту направе нешто и сами. Мишљења сам да смо на овај начин побољшали могућности за квалитетно провођење слободног времена деце, као и њихових родитеља, рекла је Дубравка.

Према речима Кораћеве, у склопу самог пројекта, поред игралишта, урадиће се и зеленило, као и пратећи мобилијар, у смислу клупа и канти, чиме ће се добити једна лепа целина.

- Желимо да покажемо нашим суграђанима да овако лепе и садржајне целине не морају да се налазе само у центру града, већ да су и периферија и села такође места која заслужују подједнаке услове за живот као и сам град, закључила је заменица председника општине Апатин.

 

Извор: 025info.rs