ИЗРАЂЕНО ГОТОВО 1.400 СЕНИОР КАРТИЦА - НОВИ КРУГ ПРИЈАВА У ТОКУ

28.06.2018.

У понедељак, 25. јуна, почела је подела сениор картица које могу да се преузму сваког радног дана, у периоду од 7 до 15 сати, у кацеларији број 33 у згради СО Апатин. Пензионери који су се пријавили за сениор картице у селима могу их преузети у својим Месним заједницама.
- Драго нам је да је овај пројекат имао велико интересовање међу нашим старијим суграђанима.  До сада је израђено укупно 1352 картице. Искористила бих прилику и позвала све пензионере који до сада нису поднели захтев за израду апатинске сениор картице, да то могу да учине у нередном периоду, у канцеларијама Месних заједница и у згради СО Апатин, рекла је Ника Петровић, председник Скупштине општине Апатин.
Петровићева се захвалила свим предузетницима који су учествовали у овом пројекту и позвала остале који желе да се придруже и изађу у сусрет пензионерима, да се јаве.

С обзиром на чињеницу да је интересовање за апатинске сениор картице изузетно велико, од 28. јуна, почиње нови круг пријава. Сваког радног дана, од 7 до 15 сати, у згради СО Апатин, канцеларија бр. 33, сви заинтересовани пензионери могу да дођу, добију формулар, испуне га и на тај начин се пријаве за ове картице. Са апатинским сениор картицама, подсећамо, пензионери могу да остваре попусте на одређену робу или услуге у продавницама, предузећима, лекарским ординацијама и слично, на територији наше општине. Списак свих попуста и места на којима их могу остварити пензионери добијају уз своје сениор картице.

Извор: www.025info.rs