ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 5,5 МИЛИОНА ДИНАРА, ДО КРАЈА ЈАНУАРА ЛИФТ У ДОМУ ЗДРАВЉА

12.10.2018.

Почели су радови на изградњи лифта у Дому здравља у Апатину који ће када буде завршен у многоме олакшати посао запосленима у овој установи, али и корисницима њихових услова јер се превијалиште, лабораторија и нека друга одељења налазе на првом и другом спрату. Вредност инвестиције је око 5,5 милиона динара, а рок за изградњу 20. јануар 2019. године.

-Сведоци сте да никада раније у овој згради није постојао лифт што је у данашњем свету незамисливо и веома је тешко функционисати без тога. На другом спрату се налазе лабораторије, специјалистичке ординације и наши старији корисници некада нису у могућности да се попну степеницама. Дуго смо очекивали почетак градње, а вредност инвестиције је око 5,5 милиона динара и надамо се да ће радови бити готови до краја јануара 2019. године. – изјавила је, Бранка Бајић помоћник директора Дома здравља.

-Заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ је рекла да је за локалну самоуправу здравство веома важно и да ће се и у наредном периоду доста пажње посветити овој и сличним установама у нашој општини.

-Ово нам је изузенотно битно због старијих суграђана који живе у нашој општини и ми желимо да им обезбедимо квалитет живота који је достојан њиховог здравстевног стања, година и тако даље. Једна од таквих инвестиција је и овај лифт, а посебно ми је драго јер је то било једно од предизборних обећања Српске напредне странке.

Извор: РадиоДунав