Година дана тимског вођења општине

23.05.2017.

Данас је у великој сали СО Апатин одржана конференција за медије поводом године дана од када је промењена власт у општини Апатин.

На конференцији су поред локалних функционера били присутни и директори апатинских јавних предузећа.

Конференцију је отворио Јевто Милојевић, помоћник председника општине Апатин за инвестиције и захвалио се свима што су му пружили прилику да буде део тима који тренутно води општину Апатин. Он је истакао како је управо тај тим заслужан за чињеницу да је општина Апатин за непуних годину дана добила средства из покрајине и републике за чак 21 пројекат.

Након Милојевића, говорила је заменица председника општине Апатин, Дубравка Кораћ, која је нагласила да је тимски рад оно по чему је нова локална власт препознатљива и по чему се разликује од својих претходника. Сем тога, говорила је и о реализацији великих пројеката вазаних за Апатин, али и села апатинске општине.

У завршном излагању, новинарима се обратио Милан Шкрбић, председник општине Апатин, који се захвалио свом тиму на сарадњи и поверењу које му је указано од 13. јануара 2017. године. Он је истакао да је последњих годину дана поред помоћи од републичке Владе од 60 милиона динара у општину кроз пројекте приспело још преко 80 милиона динара. Оно што је нагласио јесте да је сигуран у то да ће Апатин у наредне три године бити препознатљив првенствено по инвестицијама.