SO Apatin | Vesti
Nazad
AKCIJA POLICIJE UZ PODRŠKU OPŠTINSKE UPRAVE ZA BEZBEDNIJI SAOBRAĆAJ

29.03.2017

AKCIJA POLICIJE UZ PODRŠKU OPŠTINSKE UPRAVE ZA BEZBEDNIJI SAOBRAĆAJ

Opštinska uprava Opštine Apatin - Savet za koordinaciju bezbednost saobraćaja na teritoriji Opštine Apatin pokrenula je akciju preventivnog delovanja u cilju povećanja nivoa bezbednosti učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na bicikliste.

 Prvi deo planirane akcije sprovodiće se ove nedelje i u okviru koje će biti podeljen jedan deo svetlosnih uređaja biciklistima učesnicima u saobraćaju u Apatinu.

 Akcija će se sprovediti u saradnji sa Ministarstvom Unutrašnjih Poslova –Odeljenje saobraćajne policije, Policijske uprave Sombor, Policijska ispostava – Apatin.

 Pravilno osvetljen bicikl povećava bezbednost bicikliste u saobraćaju. Zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima propisuje da su biciklisti u obavezi da imaju upaljeno jedno belo svetlo na prednjoj strani i jedno crveno svetlo na zadnjoj strani bicikla prilikom kretanja noću i u uslovima smanjene vidljivosti.

 Navedena akcija će se sprovoditi, u letnjim mesecima, na celoj teritoriji Opštine Apatin u naseljenim mestima i to: Kupusini, Prigrevici, Apatinu, Svilojevu i Sonti.

 Sredstva, za nabavku svetlosnih uređaja, su obezbeđena iz budžeta Opštine Apatin.
  

...POVEZANE VESTI
Nema povezanih vesti
PRETRAGA VESTI


Tekst :

Datum :e-Uprava
e - uprava
PRIJAVA
Korisničko ime

Lozinka
REGISTRUJTE SE Ukoliko niste registrovani a želite, kliknite ovde.


...

... INVESTIRAJTE U OPŠTINU APATIN
25°C 1007mb
24% 4m/s

... KALENDAR DOGAĐAJA


© 2014 soapatin.org - all rights reserved.